088 611 9966

Ben je graag actief en zoek je uitdaging in je vrije tijd? Sta jij stevig in je schoenen? Zet jij met plezier je creativiteit, talent of kennis in voor anderen? En vind je het leuk om iets te betekenen voor mensen bij wie niet alles vanzelfsprekend is? Dan is vrijwilligerswerk bij Idris iets voor jou.

Dankzij vrijwilligers hebben onze cliënten meer mogelijkheden, bijvoorbeeld om te sporten of creatief bezig te zijn. Ook genieten veel cliënten van de persoonlijke band die zij opbouwen met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar! Zij maken het verschil.

Vrijwilligerswerk bij Idris 

Er zijn allerlei mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Idris en op veel plekken in Noord-Brabant (Tilburg, Breda, Eindhoven en omgeving). Denk aan:

  • Wandelen, zwemmen, fietsen, paardrijden of andere vormen van actief bezig zijn met cliënten.
  • Schilderen, muziek maken, werken op de computer of andere creatieve activiteiten.
  • Hand- en spandiensten doen, zoals (technische) klusjes in en om huis of tuin.
  • Activiteiten binnen de voorziening zoals vervoer, thema aankleding of koken.

Wat staat er tegenover?

Voor dit waardevolle werk krijg je veel waardering, van de cliënt en van ons. Dat staat voorop. Daarnaast hebben we een reiskostenvergoeding, een presentje en een kerstpakket. En voor openstaande vacatures word je, na een jaar vrijwilliger te zijn geweest, als interne kandidaat meegenomen. Als wij een feest organiseren voor onze medewerkers, dan hoor je daar natuurlijk ook bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan eens praten met  Idris. Vertel wat je te bieden hebt en wat je wensen zijn. Maak de tijd die je wilt besteden kenbaar. Wij gaan dan voor je op zoek naar de beste match. Vrijwilligerswerk dat past bij jou en je talenten en wensen. Dat inspirerend en leuk is. Want dat moet vrijwilligerswerk vooral zijn!

Vrijwilliger worden?

Bekijk de brochure. Of mail naar vrijwilligers@idris.nl