088 611 9966

Quli is een E-health platform dat cliënten in staat stelt om zelf de regie over hun zorg en welzijn te voeren. Met advies en tips over gezond leven, informatie over behandelingen en handige apps die een zelfstandig, gezond leven bevorderen. 

Een afspraak bij de dokter, het innemen van medicijnen, advies over een behandeling: cliënten kunnen soms wel wat hulp gebruiken als het gaat om hun gezondheid en welzijn. Maar die hulp is niet altijd in de buurt. Met Quli kan de cliënt altijd rekenen op een steuntje in de rug: via de laptop, smartphone of tablet. 

Digitale ontmoetingsplek

Quli helpt om het dagelijks leven zelfstandig in te richten. Met praktische hulpmiddelen zoals een agenda, een marktplaats en een forum. Zorgcoaches helpen bij de dagindeling. En in het persoonlijk gezondheidsdossier bewaart de cliënt veilig al zijn medische gegevens. Via social media kan de cliënt chatten of beeldbellen met een behandelaar, vrienden, familie of lotgenoten. En In de Quli appstore zijn apps te verkrijgen die afgestemd zijn op de specifieke zorgvraag van de cliënt. Zo is Quli geschikt voor iedereen: van jong tot oud! 

 

Quality of life

Quli maakt de interactie tussen zorgverleners en gebruikers binnen en buiten de zorginstelling sneller en eenvoudiger. Tegelijkertijd helpt Quli de kwaliteit van de zorg te vergroten en de zorgkosten te verlagen. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en snel hulp bij zorgvragen, daar draait het om. Vandaar de naam Quli: de afkorting van Quality of Life. 

Idris is een van de initiatiefnemers van Quli, samen met vier andere zorginstellingen. (Dr. Leo Kannerhuis, Pluryn, Dichterbij en ARQ.). Zij krijgen hierbij ondersteuning van ICT-bedrijf Ordina.

« Terug naar het totale Behandelaanbod