088 611 9966

Werken aan je toekomst, hoe doe je dat? De medewerkers van Idris helpen je bij het vinden van een leuke opleiding, een stageplek of een (betaalde) baan. Wat is jouw droom?

Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen! Samen met jou kijken we wat jij graag doet en waar je goed in bent. Samen stellen we een doel op waar we aan gaan werken. Dat kan een stageplek zijn. Een leerwerkplek. Of een betaalde baan. Jij mag het zeggen!

Wat is er mogelijk?

Een opleiding volgen
Idris werkt nauw samen met het onderwijs. Samen helpen we jou om een diploma te halen. Daar kom je verder mee!

Een leerwerkplek
Op een leerwerkplek volg je een opleiding en werk je meteen in de praktijk. Bijvoorbeeld op onze speciale leerwerklocatie Beum in Dorst. Hier kun je een horecadiploma halen en doe je meteen werkervaring op.

Een betaalde baan
We hebben veel contacten met bedrijven in Noord-Brabant waar je stage kunt lopen of een betaalde baan kunt krijgen. Of misschien zijn er wel mogelijkheden binnen je eigen netwerk, bijvoorbeeld bij een kennis of familielid. Wij helpen je een baan te vinden en te houden.

Arbeidsmatige dagbesteding
Is een betaalde baan net een stapje te ver? Dan kun je ervaring opdoen bij één van de werklocaties van Amarant. Bijvoorbeeld bij de Makro in Breda, het Koning Willem II Stadion in Tilburg of het serviceteam op Vliegbasis Gijze-Rijen. Er is altijd een werkplek die bij je past.

 

Leren en Werken is:

  • Je talenten ontdekken
  • Het beste uit jezelf halen
  • Werken aan je toekomst

We geven niet op!

En lukt het niet in een keer? Dat geeft niets. Dan gaan we door tot het wel lukt. Wij geven niet op. Er is perspectief voor iedereen. 

 

 

« Terug naar het totale Behandelaanbod