088 611 9966

Met TED behandelt Idris jeugdigen op school, thuis en op de eigen locaties. Ook de ouders en de rest van het gezin doen mee met de behandeling. Want het moet niet alleen op school goed gaan, maar ook thuis! 

Samen met de ouders

Bij TED volgen het kind en de ouders samen een aantal behandelmodules. Tijdens deze modules (bijvoorbeeld omgaan met emoties of sociale vaardigheden) leren zowel de ouders als het kind met de problemen om te gaan. Behandelen doen we op school en thuis. Of op de eigen locaties van Idris. Net wat nodig is.

Samen met school

De mensen van TED weten wat er speelt in de klas. De docenten zijn op de hoogte van de behandeldoelen. Samen zorgen zij ervoor dat de behandeling en de les op elkaar aansluiten. Zo krijgt het kind alle kansen om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen.

We kijken naar wat wél goed gaat!

TED is er voor kinderen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Maar natuurlijk gaat er ook heel veel wél goed. Daar hebben we oog voor. Behandeldoelen maken we klein. Zodat het kind zelfvertrouwen krijgt. En het stap voor stap weer beter gaat.

 

« Terug naar het totale Behandelaanbod