088 611 9966

Idris biedt verschillende behandelingen. Hiermee helpen we onze clienten om te groeien en sterker te worden. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar plek vindt de maatschappij. Daarom hebben we ook aandacht voor leren en werken. 

Wij zien altijd mogelijkheden

We kijken goed naar wat je zelf kunt. En sluiten aan met de behandeling die nodig is. Samen bepalen we waaraan we gaan werken. Al zijn de problemen nog zo moeilijk, wij zien altijd mogelijkheden. Ook als het nergens anders meer gaat. We behandelen nooit alleen de client, maar werken altijd samen met de mensen rondom de client. Zoals school, het gezin, de familie of de buurt. 

Bij Idris kun je terecht voor: 

Poliklinische behandelingBehandeling op de polikliniek. Bijvoorbeeld: diagnostiek, therapieen en trainingen 

Ambulante behandelingBehandeling bij je thuis, op school of in de buurt. Zoals TED, gezinsbehandeling en FACT.

Verblijf, Idris biedt verschillende behandelgroepen en verblijfsvormen voor jeugdgen en volwassenen. We zetten ze op een rij: 

  • STEK, meer dan 1 plek. Een combinatie van verblijf en thuiswonen. 
  • Trainingshuis. Voor jongeren die zelfstandig willen wonen en werken.
  • Observatie en diagnostiek: we nemen een half jaar de tijd om de problemen te onderzoeken en om tot een passend behandeladvies te komen. 
  • Behandelgroepen 18- Soms is de situatie zo moeilijk, dat een kind niet meer thuis kan wonen. Voor deze kinderen biedt Idris open en beschermde behandelgroepen.
  • Verblijf 18+ Voor volwassenen die niet zelfstandig kunnen wonen, biedt Idris langdurig verblijf met behandeling.
  • Speciale Zorg Beschermd verblijf en behandeling voor mensen met een gemiddelde tot zware verstandelijke beperking in combinatie met complex gedrag.

Vragen? 

In de linkermenubalk vind je alle behandelingen van Idris op een rij. Heb je vragen? Stel ze hier. Of vraag het aan je behandelaar. 

wat doet idris

 

 

 

 

 

 

thuissituatie